Bed & bike 

Cykelgrupper med min. 10 personer på forsamlingshusmaner og godshygge.- Golfgrupper er  også velkomne på stedet hvis man skal være aktiv hos naboen Barløseborg Golfklub.

Hermed lidt materiale til markedsføring af Billeskov gods fra  år 1577 på Vestfyn ( 14 km udenfor Assens) og  som idag er kursus & træningscenter for præ-hospitale kursister og virksomhedsarrangementer med og uden overnatning og administreres af Life Care One A/S.

Forsamlingshusprincippet hvor vi stiller bygninger/faciliteter til rådighed, men forplejning m.v. til købes udenfor hos lokale leverandører. Vi arrangerer gerne hele pakken efter aftale med de forskellige grupper og undervisnings ansvarlige. Der er 20 nye topmoderne enkeltværelser og 8 dobbeltværelser (heraf 1 med 3-4 sengepladser til specialpris)). Der er en vognport med plads til 60 personer i biografopstilling og mulighed for festarrangementer for  ca 50 spisende gæster. Pejsestuen kan rumme ca 30-35 spisende gæster.

Godset kan servicere cykelgrupper fra min. 10 –  +30 personer (store 3/4 senge)og vil kunne benyttes i week-ender og efter aftale, men primært i månederne juli/august har vi minimal kursusvirksomhed således også hverdagene kan bookes i den periode…

Prisniveauet ligger for grupper: Dkk 600,00 pr enkeltværelse og dkk 800,00 for dobbeltværelse. Morgenmad tilkøbes for 75,00 dkk pr. person..

Tysktalende personale på Billeskov.

Send en mail med din forespørgsel: om et gruppearrangement: eks@midtonline.comTlf: 20 47 23 14 (Erik)  eller NFH@midtonline.com,  tlf: 22 55 45 07 (Nadine)